diumenge, 25 d’abril de 2010

Gràcies, Les Borges

Les borgenques i els borgencs han donat avui una lliçó de maduresa, de democràcia participativa i de força d'una societat civil que demostra que quan l'objectiu s'ho val, el poble es mobilitza.
En som tots conscients, però no per això deixarem de dir-ho: un 45,83% de participació, en una consulta sense el suport de les institucions públiques, sense finançament, amb el vergonyós silenci d'alguns mitjans i amb alguns polítics donant-li l'esquena -recordem, per exemple, la postura d'una regidora de l'Ajuntament de Reus (justament la de participació ciutadana!) dient públicament que no votaria- és un èxit sense precedents.
Per tot això, gràcies borgenques i borgencs, gràcies per aquesta jornada històrica i que no oblidarem mai!

Aquests són els resultats definitius de Les Borges del Camp (cliqueu a la imatge per a veure'ls correctament):


A la lectura dels resultats hi ha un vot menys perquè n'hi faltava un que es va emetre electrònicament:

3 comentaris:

 1. Des d'Alforjadecideix la nostra més sincera enhorabona. Pocs municipis podran dir que han assolit un nivell tan alt de participació.

  ResponElimina
 2. Per si en voleu alguna:

  http://www.flickr.com/photos/de_la_magda_per_als_amics/sets/72157623805279141/detail/

  I Felicitats!

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies Alforja Decideix; igual que vosaltres, hem treballat tan bé com hem pogut, i també igual que vosaltres, hem obtingut la recompensa d'una bona participació per part dels nostres convilatans. Ara ja tenim l'entrenament per al referèndum vinculant!

  I moltes gràcies Magda, per aquestes fotos per a la història!

  ResponElimina