diumenge, 28 de març del 2010

Cornudella Decideix

Una bona notícia via Arbolí Decideix:

La comissió organitzadora de la Consulta sobre la independència constituïda a Cornudella aquest mes de març continua treballant per organitzar el referèndum el proper dia 25 d’abril. S’ha acordat que el lema de la campanya inclogui els tres pobles del municipi i ja tenim el logo de la plataforma:
Albarca-Cornudella-Siurana decidim!”.
De moment la consulta compta ja amb el suport de diverses associacions del poble: el Grup Sardanista Montsant, el Centre Excursionista de Cornudella, la revista la Tralla, la Carxana, l’Associació de Defensa Forestal de Cornudella, el Gegants de Siurana, entre d’altres, i continua sumant adhesions. 
La diada fixada per la consulta és el dia 25 d’abril, però es podrà votar anticipadament els dies previs a la consulta. Al nostre poble es podrà fer, a la plaça de la Vila: els 3 dissabtes d’abril (3, 10 i 17) de 12 a 2 del migdia, i el dimecres 21, dia de mercat  (d’11 a 1).
En breu, anirem informant de les activitats organitzades, però si esteu interessats en ser voluntaris de la campanya, podeu contactar amb nosaltres a: acisdecideixen@gmail.com
Tu també pots decidir i comptem amb tu per fer-ho possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada